tiistai 31. maaliskuuta 2015

Treeniä, treeniä...

Miten tuo aika meneekin noin hirveän kovaa vauhtia?! Tuntuu, että vastahan ilmoittauduin maratonille ja nyt on enää 6,5 viikkoa siihen aikaa. No, ei auta painaa paniikki-nappulaa, olen treenannut hyvin ja määrätietoisesti ja mikä tärkeintä, täysin Hennan ohjeiden mukaan. :)
Edes tuo takatalvi ei ole saanut mieltäni laskemaan taikka sen suuremmin motivaatiotakaan. Ennen olisin sään takia jättänyt treenit tekemättä, mutta nyt en, tosin siihen on hyvä syy, meillä on juoksumatto, jota käytän, kun kelit on huonot tai mies töissä, niin ettei kukaan ole lasten kanssa. Viimeksi viime perjantaina kävin tekemässä 45 minuutin kävelyn matolla.
 
Sunnuntaina kävin tekemässä vajaan 20 kilsan lenkin, sykkeitä seuraten vauhti oli hidasta, mutta mikä parasta, oli mulla seurana oma perhe :)

Venla, 5,5 vuotias, pyöräili koko matkan, muutaman kerran valitti, että äiti juoksee liian hiljaa, mutta muuten meni todella hienosti. Samalla lenkki oli laatuaikaa perheen kanssa <3
 
Viime viikon treenit meni hyvin ja juoksukilometrit alkaa nousta pikku hiljaa!

 
Tästä on taas hyvä jatkaa tätä tulevaa viikkoa ja uusia treenejä kohti! Eilen pidin lepopäivän, joten josko tänään menisin siskon kanssa juoksulenkille, laatuaikaa sekin :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti