tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäisloma

Ihana ja rentouttava pääsiäisloma takana, joka sisälsi tietenkin juoksua :)
 
Torstaina kävimme Venlan kanssa avaamassa suunnistuskauden Lahden satamassa iltarasteilla. Tuo tyttö on niin hurahtanut suunnistukseen, että haluaa aina mukaan, kilpailuhenkisyyttäkin on niin paljon, että ottaa lopuksi aina kovan loppukirin!
 
 
 
Perjantaina aamupäivällä lähdettiin koko perhe Jannen äidin luokse kyläilemään. Minä tietenkin pakkasin lenkkikamppeet mukaan ja pakotin perjantaina saunalenkille Jannen mukaan. Janne ei pakannut lenkkikamoja mukaan, mutta hän tulikin pyöräilemään seuraksi, kun tein vähän kovempaa treeniä, niin oli joku tsemppari mukana. Jotenkin kova treeni kulkee huomattavasti paremmin, kun on seuraa, ei anna kantti myöten helpottaa treeniä, kun alkaa pahalta tuntumaan :)



 
Treeni meni hyvin, juoksin ihan ennätysvauhtia ja mikä parasta, se tuntui kohtalaisen rennolta juoksulta. Kyllä me taas isännän kanssa kilpaa hehkutettiin Hennaa :)
 
Lauantaina sitten ajoissa ajelemaan kotia kohti, kun olimme sopineet yhteistreenit siskojeni ja heidän poikaystäviensä kanssa.
Ohjelmassa oli Hennan laatima kuntopiiri, oli mukavaa tehdä porukassa ja kyllä sitä sai myös treenistä enemmän irti, kun oli muitakin tekemässä. Ja heti päätettiin, että tästä tulee tapa, ainakin jo ensi lauantaiksi ollaan sovittu uudet treenit.
 
Alkulämmittelyä:
 
 



Johanna ja Aku treenaa :)
 10 kilon kahvakuula tuntui himpun kevyeltä, mutta seuraava kun oli 16 kilon kuula, niin piti "tyytyä" kevyeen ;)
 
 
 Jannea jopa nauratti, vaikka aluksi ei pitänyt ollenkaan koko ideasta :)
 
Sunnuntaiksi oli suunniteltu reissu Riihimäelle ja heti tietenkin pohdin, että miten toteuttaa oma lenkki. Ohjelmassa oli 2 tuntia juoksua pk1. Hennalta vielä tiukka ohje, että alle 140 sykkeillä pitäisi mennä, joten ihan hölkyttelyä oli tiedossa, mutta tehtävähän se oli. Lähdin siis aamulla juoksemaan kohti Riihimäkeä ja muu perhe sitten poimi minut matkalla kyytiin. Ja ai että olin tyytyväinen, kun hölkyttelykin alkaa mennä mukavasti :)
 

Tästä taas kohti uutta viikkoa ja treenejä. Tänään taas lähdemme Venlan kanssa suunnistamaan :)
 
-Minna
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti